Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: cesekar Категория: Спорт
Прочетен: 43336 Постинги: 31 Коментари: 13
Постинги в блога от Септември, 2007 г.
imageЖокерът на ЦСКА Георги Чиликов е възстановен и ще вземе участие в дербито с Локо Сф днес.

Нападателят пропусна последните два мача на червените с Пирин (1:0) и Тулуза (0:0) заради контузия.

Промени в състава на Локомотив (Сф) предвижда треньорът Стефан Грозданов, твърди "7 дни спорт".

Рокадите са необходими, за да може да бъде освежен отборът след загубата 1:3 от Рен за Купата на УЕФА.

Титуляр се очаква да започне Георги Марков, а Владимир Джилас да смени сънародника си Саша Антунович.
Категория: Спорт
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове: 0
"Свършихме по-трудното, сега сме само на крачка от групите в турнира за Купата на УЕФА" - заяви президентът на ЦСКА Александър Томов.

"Всички в клуба сме доволни. Владеехме повече топката от съперника. Видяхте, че дори големите национални играчи на Тулуза не успяха да се проявят. Ще чакаме пълни трибуни на реванша в София" - допълни Томов и завърши:
Категория: Спорт
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове: 0
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е останал доволен от резултата и тактически грамотната игра и смята, че шансовете са на страната на неговите възпитаници.

"Успяхме да постигнем един добър турнирен резултат. Играхме тактически много добре. Шансовете са на наша страна. Имахме огромното желание да отбележим гол, но за съжаление не успяхме.

Това, което постигнахме не е малко. В нападение бяхме повече плахи, отколкото настоятелни. Ние проведохме един тактически сблъсък и в защита се справихме. Дай боже да продължим да не губим.

Срещу Локомотив ще търсим освежение. Неприятно ми е за Машадо и предпочитам да не коментирам, тъй като мога да кажа неща които няма да се харесат на някой хора.

Очакванията към нас са големи и правим всичко възможно. За съжаление не успяха повече български отбори да победят за коефициента на страната," заяви Стойчо Младенов.
Категория: Спорт
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове: 0
Членът на УС на ЦСКА Емил Костадинов смята, че "армейците" са изиграли тактически правилно двубоя с Тулуза (0:0), но на реванша ще бъде по-трудно.

"Мисля, че изиграхме един добър тактически мач. Подходихме много сериозно и съперникът не успя да ни изненада. Можеше да постигнем и по-добър резултат. Ако бяхме вкарали един гол, щяхме да решим мача в наша полза.

Реваншът ще е по-труден, защото Тулуза играе добре на чужд терен," смята Екзекутора на Петлите.
Категория: Спорт
Прочетен: 1450 Коментари: 2 Гласове: 0
Десният бек на ЦСКА Йордан Тодоров смята, че той и съотборниците му са изпълнили всички треньорски указания, а в София ще успеят да отстранят Тулуза.

"Направихме едно добро първо полувреме. Успяхме да изпълним всички указания на Стойчо Младенов. Втората част играхме малко по-слабо. Мисля, че в София всичко ще си дойде на мястото.

Целта ние да зарадваме феновете. Ако играем добре - ще печелим, ако играем слабо – ще губим," заяви Тодоров.
image
image
Категория: Спорт
Прочетен: 766 Коментари: 0 Гласове: 0
В нервен и напрегнат мач, лишен от особени футболни достойнства, ЦСКА постигна своето и завърши 0:0 като гост на Тулуза в първия мач между двата отбора за Купата на УЕФА.

Тулуза се опита да владее топката в по-дълго в началните минути на двубоя, но играта на домакините изобилстваше с грешни подавания. Футболистите на ЦСКА се бореха много агресивно за всяка топка и не позволиха на съперника да създаде натиск към Ивайло Петров.

"Армейците" се опитваха да контраатакуват при всяка възможност, като слизанията им към вратата на домакините бяха предимно по лявото кило чрез Удоджи.

Едва в 23-ата минута след една по-продължителна атака на ЦСКА Велизар Димитров се завъртя на границата на наказателното поле и стреля опасно, но на половин метър в аут.

Многобройните дълги подавания в половината на ЦСКА Нне създаваха смут в българската защита, а изчистените топки рядко достигаха в предно поле до Неи. В крайна сметка първото полувреме звърши без нещо интересно да се случи на терена.

През втората част липсата на идеи продължаваше да властва на терена. Няколко самостоятелни пробива на Бергоно и Жиняк вдигнаха публиката на крака, но Тунчев и Вуядинович самоотвержено предотвратяваха всяка опасност.

В 64-ата минута именно капитанът на ЦСКА след удар с глава към далечния ъгъл бе на сантиметри от гола, но топката излезе в аут. Мачът започна да се изнервя, а датският съдия Волкуарц нашари съперниците с няколко жълти картона.

В последния четвърт час натискът на Тулуза се засили, но освен един опасен шут на Жиняк от около 20 метра домакините не успяха да застрашат Ивайло Петров.image
image
Категория: Спорт
Прочетен: 730 Коментари: 0 Гласове: 0

Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев предупреди съотборниците си, че най-опасния играч на Тулуза е шведският национал Йохан Елмандер.

Затова с всички средства той трябва да бъде опазен в предстоящия мач от турнира за Купата на УЕФА.

"Той е много силен нападател. Фантастичен футболист! Наблюдавах внимателно играта му на европейската квалификация срещу Дания. Вкара три гола. Много е бърз. Основната ни задача е да го опазим", заяви защитникът на армейците.

Тунчев допълни също така, че зарядът за мача е достатъчно висок и отборът няма нужда от допълнително мотивиране.

"Влизане в групите е достатъчно висок стимул за всеки един от нас", заяви бранителят пред "Меридиан Мач".

Двубоят Тулуза - ЦСКА е утре от 21.30 часа на стадион "Мунисипал".

image

Категория: Спорт
Прочетен: 755 Коментари: 0 Гласове: 0

Агитката на ЦСКА имаше проблеми с полицията в Италия по пътя си към Тулуза, където тази вечер армейците гостуват на местния едноименен тим в мач от първия редовен кръг на турнира за Купата на УЕФА.

Карабинерите задържаха за повече от час един от автобусите, с които агитката се придвижва към Тулуза. Това стана близо до Сан Ремо.

Италианските полицаи са се заяли с българите, понеже возилото им не отговаряло на изискванията за Европейския съюз.

След като обаче шофьорът представил всички необходими документи, италианските власти  пуснали автобуса.

Запалянковците вече са на френска територия и продължават пътя си към Тулуза.

Мачът е довечера от 21,30 часа.

image

Категория: Спорт
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове: 0

Скандал разтърси лагера на ЦСКА часове преди първия мач от първия редовен кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу френския Тулуза.

Двубоят е тази вечер от 21.30 часа, а в него можеше да играе играч без права да участва в европейските клубни турнири.

Става въпрос за последното попълнение на тима Фелипе Машадо. Старши-треньорът на армейците Стойчо Младенов го включи в групата и възнамеряваше да го използва на мястото на Никола Вуядинович.

Но се оказа, че служителите на Александър Томов са пропуснали да уредят бразилеца с картотека за турнира за Купата на УЕФА.

Ако Машадо се беше появил в игра тази вечер на стадион "Мунисипал" ЦСКА можеше да бъде наказан със служебна загуба.

image

Категория: Спорт
Прочетен: 1706 Коментари: 1 Гласове: 0

Президентът на ЦСКА Александър Томов позволи на играчите да вземат половинките си във Франция, където утре гостуват на Тулуза в мач от първия редовен кръг на турнира за Купата наУЕФА.

Днес преди обяд трийсеткратните шампиони на България излетяха с чартърен полет за Тулуза. В самолета се качиха съпругите на Стойчо Младенов и Емил Костадинов.

Не всички от играчите се възползваха от благоволението на Томов. Така на живо от жените си утре вечер ще бъдат подкрепяни само Велизар Димитров, Валентин Илиев, Тошко Янчев, Йордан Тодоров, Георги Илиев и Александър Тунчев.

По изрично настояване на Стойчо Младенов обаче нежната половина на ЦСКА се настани в хотел, различен от този, в който ще нощуват тази вечер футболистите.

image

Категория: Спорт
Прочетен: 2475 Коментари: 0 Гласове: 0
Транспарант, който сериозно ще влуди френските зрители на трибуните на стадион Мунисипал тази вечер са замислили да опънат феновете на ЦСКА, съобщава "Дарик радио".

На него простичко и ясно ще бъде написано "Костадинов – 1993". Нашите са сигурни, че местните веднага ще се сетят за какво иде реч.

Над 1000 "армейски" привърженици се чакат на мача Тулуза – ЦСКА. Извън тръгналите от България във вторник, ще има и много от живеещите във Франция и Испания нашенци.

В Тулуза има бойна агитка от около 20 души, които ще бъдат домакини на останалите прииждащи фенове. Вчера имаше българи стигнали до френския град по невероятни маршрути.

Няколко взеха разстоянието през Прага, след това през Барселона и с автомобили под наем до Тулуза. Друга малка група от Виена пък прекара близо 20 часа сменяйки няколко различни влака, за да стигне до точното място.

На снощната тренировка на играчите на местния стадион също имаше опънати транспаранти в червено-бяло.
image
Категория: Спорт
Прочетен: 1054 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 20.09.2007 19:51
Търсене

За този блог
Автор: cesekar
Категория: Спорт
Прочетен: 43336
Постинги: 31
Коментари: 13
Гласове: 41
Архив