Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: cesekar Категория: Спорт
Прочетен: 43339 Постинги: 31 Коментари: 13
Постинги в блога от Юли, 2007 г.
2  >  >>

Много хора си мислят, че от Интернет неможе да се спечелят реални пари. Всички казват “Кой ще ти прати пари по Интернет? - Ха ха” и друи подобни изрази.

Но хората, които се занимават с Интернет от повечко време и имат някакви познания знаят, че найстина има начини за печелене на пари от Интернет. Повечето са опитвали броени дни след достъпа си до компютър да изкарат някой лев, но е повече от ясно че не са изкарали. Защо ли? Ами защото тогава не са имали достатъчно опит с Онлайн Бизнеса или просто са използвали някой от ония сайтове “кикни тук и там” които в повечето случаи са СКАМ(Лъжа и измама казано по-просто).

Има няколко начина за печелене от Интернет - чрез сайтовете “кликни туи и там”, чрез работа онлайн, чрез писане в форуми, които плащат за това, и чрез правене на сайтове.

Тук ще разгледаме някои от изброените начини.

1. Чрез работа онлайн.

Какво можете да работите онлайн?

Отговорът е много неща, достатъчно е само да сте добър(или много добър) в дадена област.

Ако имате умения в програмиране- знаете HTML,PHP,C++ или някой от многобройните други езици за програмиране, или просто сте добър в photoshop(или подобни на него програми) или в уеб дизайна, то Вие имате шанс да печелите лесно и бързо пари. Можете да бъдете фрийлансър(freelancer). Това ще рече да се регистрирате в един или няколко такива сайтове и да изпълнявате проекти. Тук ще изброя няколко от най-добрите freelancer-ски сайтове:
www.getafreelancer.com

www.getacoder.com

www.rentacoder.com

www.php-freelancers.com

www.elance.com

www.scriptlance.com

Както и много други, но тези са едни от най-добрите image

2. Другият начин е да работите абсолютно и само за себе си! По този начин няма да се налага да делите спечените пари с някого и вие сами си избирате какво и кога да работите
Имам предвид че може да си направите сайт или блог и да показвате реклами по него и така да печелите пари!

Ако ще си правите блог е най-добре да е в blogger.com

Ако е сайт работата е ясна - или безплатен хост и домейн или с малко вложени средства (закопуването на хост и домейн) да изкарате много повече от това което сте вложили.

След като сте обмислили добре на каква тема ще бъде сайта/блога Ви е време да се захванете с същинската работа- самото му изграждане.

След като вече имате сайт можете да се регистрирате в Google AdSence като интернет издател - https://www.google.bg/adsense/

GoogleAdsence е една от многото полезни услуги, които предлага Гугъл. В нея се регистрират хора които искат да рекламират сайтовете си и хора, които искат да печелят от техните- Вие попадате във втората група - тези които искат да печелят. След като се регистрирате и бъдете удобрени, можете да изберете подходящия размер, цвят и т.н. на рекламните карета и да ги поставите някъде в вашият сайт и да започнете да печелите пари когато се показват рекламите и когато някой клика на тях(не кликайте вие, защото ще бъдете дисквалифицирани(баннати и няма да можете да ползвате повече AdSence за вашите сайтове(винаги има начин да го използвате отново…) ! )

Вече и Google AdSence за съдаржание е позволено за сайтове на български ези.

За да печелите повече можете да използвате услугите на саитовет, които предлагат да сложите AdSence ID-то си и да поствате ф форума им или да качвате видеота и други подобни. На ден само от такива сайтове можете да изкарвате по $5-10 без да полагате много усилия. Ето няколко сайта които знам:

ForumsBG.net - Нов, но добре развиваш се форум на всякаква тематика. Поставяте си Вашият Adsense ID и поствате, вашите реклами ще се показват където сте постнали.

ShareApic.Net - Качвате снимки и колкото повече ги гледат толкова повече $.

Share-A-Fluck.net - Качвате кода на клипчетата от Vbox(zazzz…), YouTube и други подобни

WebMaster-Talk.com - Отново форум, където може да поставяте вашият АдСенс ИД

3. Другият начин е като пишете в форуми, а те пък ви плащат за това. Най-често по 10 цента на пост. Просто напишете “get paid for post” или нещо от сорта в гугъл и ще намерите много сайтове.
Продължение…

Има много начини за печелене на пари от Интернет, но аз ще продължа да ви запознавам с главните и най-разпространени начини, но на кратко…както се казва “Времето е пари” image

4. Другият начин е чрез промотирането на продукти, и звестно повече като Affiliate Маркетинг- това също е доста печеливш начин за печелене на пари от Интернет, но изисква да се положат повечко усилия за СЕО оптимизацията и попуализирането.

Една от най-добрите Affiliate програми е GenBucks

Тя ви предлага безплатен неограничен хостинг за да промотирате техните продукти, както и безплатен домейн, но е по-добре да си купите един… Какво ли ще си помисли клиентът ви като види че ползвате безплатен поддомейн… “Хах, тоя не си е купил домейн даже, а ще ми продава на мене продукти…”

GenBucks ви предлага да продавате продукти голямо разнообразие от продукти:

MP3 Players, Sex Toys, Herbal Pharmacy, Men’s Health Products, Herbal Weight Loss Products, Hoodia Gordonii, Bed & Bath products

като често се добавят нови продукти.

Вие печелите % от направените през вашия сайт покупки като процентите започват от 20 и достигат до 50%.

Изработените пари се взимат когато направите $100 и ви се изпращат чрез www.Epassporte.com, ако нямате такъв, то те ще ви направят безплатно когато направите $100 image

Други добри Affiliate програми са:
JoeBucks
MoreNiche
FriendFinder

За тях няма да Ви давам подробна информация, защото не ги ползвам, но ако искате можете да намерите достатъчно информация за тях във Форумът за Онлайн Бизнес

Категория: Технологии
Прочетен: 2933 Коментари: 4 Гласове: 0
Атлетико (М) прибира 7,12 млн. евро, националът взе №15

imageБългарският нападател Мартин Петров е вече футболист на Манчестър Сити, съобщи официалният сайт на английския клуб.

Днес 28-годишният играч премина успешно медицинските тестове в базата Карингтън и бе въпрос на часове да подпише договор с клуба на шведския специалист Свен-Йоран Ериксон. Контрактът на Футболист номер 1 за 2006 година е за три сезона, а Атлетико (Мадрид) ще получи 7,12 милиона евро (4,7 милиона паунда). За новия си тим Петров ще играе с фланелка с №15.

Според страницата на "небесносините" българинът е хванал окото на Ериксон с бързия си спринт и головия си усет и е решение за лявата част на терена, невралгична за отбора през последните няколко години.

"Преборихме се с интереса на редица клубове за подписа на играч от такава висока класа. Няма как да не сме доволни", заяви изпълнителният директор на Сити Алистър Макинтош.

Според него националът е избрал тима от Манчестър главно заради желанието си да работи със световно признат специалист като Свен-Йоран Ериксон.

Категория: Спорт
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове: 0
Велизар все още под въпрос за контролата с Бурсаспор Бразилецът Клаудинеи Апересидо - Неи ще трябва да тренира повече от останалите съотборници заради незадоволителната си форма. Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след контролата с Коняспор (2:0), че нападателят е показал едва 30-40 процента от възможностите си и ще трябва още да работи, за да е готов за началото на новото първенство.

От вчера до края на лагера в Холандия Неи ще тренира по два пъти на ден, а останалите играчи само по веднъж. Стойчо възнамерява да заложи на бразилеца на върха на атаката за "армейците" в утрешната контрола срещу Бурсаспор от 19,00 часа, която ще е последна за отбора в Холандия. В неделя "червените" се връщат в София, където ще продължат подготовката си.

Междувременно наставникът на вицешампионите все още не знае дали ще може да използва контузения Велизар Димитров в спаринга срещу турците. Перничанинът все още е измъчван от подути лимфни възли на крака, заради което не игра срещу Коняспор. Стойчо искаше на всяка цена Вили да играе утре вечер, за да го види заедно с нападателите Чиликов, Гарсес и Неи.
Категория: Спорт
Прочетен: 834 Коментари: 0 Гласове: 0
След искане на Тити мачовете да са във Варна Тонев отсече: „Твърде късно е за подобен вариант"
15 000 евро глоба грози федерацията, ако премести квалификациите  

 

Домакинските ни мачове от допълнителните квалификации за европейското първенство в Испания ще се играят в София. Това окончателно решение обяви шефът на родната федерация Атанас Тонев.

Поводът за изказването му бе желанието на старши-треньора Тити Папазов да премести срещите във Варна или в Правец. Селекционерът бе разочарован от липсата на публика на двубоите за „Наградата на София".

„Отборът ни се нуждае от подкрепа. Младите момчета трябва да усещат, че някой стои зад тях и им вдъхва кураж. Трябва да осигурим необходимата атмосфера за тежките мачове, които ни предстоят. Ще искам да преместим срещите във Варна или в Правец", коментира след срещата с Македония Тити.

Атанас Тонев обаче сподели, че подобен вариант не се обмисля. „Предполагам, че го е казал емоционално поради малкото зрители. По принцип има такава възможност, но глобите са жестоки. Твърде късно е, за да правим промени".

По наредба федерацията не може да бъде наказана, ако промени града домакин, защото в правилника няма такава точка. Санкцията обаче може да се разглежда под формата на лоша организация.

В този случай глобата за един мач е до 5000 евро, а при повторно провинение е до 10 000. Освен това може да се стигне до вариант, при който родната централа ще трябва да плати и хотелите както на гостите, така и на съдиите.

Текст: Меридиан мач 

Категория: Спорт
Прочетен: 720 Коментари: 0 Гласове: 0

Хитър начин да се измъкне от заплетената ситуация около преминаването му в Тренто обмисля националът Матей Казийски, пише в. "Меридиан мач".

Според запознати волейболистът вероятно ще постигне договорка с италианския клуб да подпише контракт срещу фиктивна трансферна сума, за да се избегне плащането на огромна комисиона по мениджърския договор, който има със Славия.

Според него „белите“ ще приберат около 35% от сумата, платена от Тренто за Казийски. Затова волейболистът ще се договори с тима от Апенините да премине там срещу сума от порядъка на 20 000 евро.

След осъществяването на трансфера Казийски вече ще разполага с правата си и всяко негово следващо преминаване в друг клуб няма да е съпътствано от подобни перипетии.

За да се осъществи сделката и Матей да подпише договор с клуба, където треньор през идния сезон ще бъде Радослав Стойчев, трябва да бъдат изчистени и финансовите отношения с досегашния клуб на национала - Динамо (М).

Казийски е готов сам да плати неустойката от 100 000 евро, за да се освободи от договора си. Очаква се до една седмица Матей Казийски да уреди всички подробности около трансфера в Италия и да подпише с Тренто.

В момента волейболист №1 на Европа за 2006 г. е на почивка на Златни пясъци заедно с приятелката си Соня.

Категория: Спорт
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Бурите и сушите ще стават все по-често явление
През следващите години резките температурни колебания, аномално топлите зими в Северното полукълбо, снегът в Африка, внезапните наводнения и силните пожари заради горещините в Европа ще се превърнат в нещо обичайно на нашата планета.

Това съобщи за ИТАР-ТАСС Юрий Лупачев, водещ научен сътрудник в Института за глобалния климат и екология към Росхидромет и Руската академия на науките/РАН/.

"Сега Земята е в нестабилно климатично състояние", каза ученият. "В някаква степен това е свързано с глобалното затопляне. Заради него зачестиха случаите на резки колебания в климата, когато на едно място внезапно възниква силна буря, а на друго падат силни дъждове и градушка."

Според Лупачев с нестабилността на климата могат да бъдат обяснени и аномално високите температури през зимата в Русия, и 40-градусовите жеги в Европа, докато в Африка внезапно може да падне сняг.

"Неустойчивата атмосферна циркулация води до това, че в северните ширини нахлува арабски и африкански въздух", поясни Лупачев. Руският учен уточни, че това положение няма да доведе до промяна на климата, която да се изразява с постоянно по-ниски температури в Африка, отколкото в Европа.  БТА

Категория: Други
Прочетен: 696 Коментари: 0 Гласове: 0
Полицията търси собственика на близо 1 милион йени /8300 долара/, които паднаха от небето в Токио, съобщи ДПА, като цитира японски медии.

26-годишен служител в супермаркет събрал някои от купюрите по 10 000 йени, а управителят на магазина съобщил в полицията за намерените пари, предаде агенция Джиджи прес.

Служителите събрали 91 от падналите на земята банкноти, а пристигналите на място полицаи намерили други 5 върху навеса на магазина.

Парите ще останат в местния полицейски участък, докато някой не ги потърси. БТА
Категория: Други
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове: 0

Момче на 4 години е с 10 процента изгаряния след битов пожар в къща в село Черна Могила, община Свиленград, съобщиха от Областната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Хасково.   

С изгаряния е и майката на момчето, която е бременна с третото си дете.

Пожарът възникнал в 0.30 ч. днес. Предполага се, че причината е непредпазливост. По случая се води дознание.

Категория: Новини
Прочетен: 837 Коментари: 0 Гласове: 0

Китаец се надява да влезе в Рекордите на Гинес, след като успя да изтегли четири коли, вързани една за друга, с един-единствен пръст, съобщи агенция Ананова.

56-годишният Жи Фенгшан от град Харбин демонстрира таланта си на площад. Рекордьорът вкара средния си пръст в метален пръстен, закачен за въже, с което са вързани четири коли и успя да ги изтегли.
 
По собствените му думи той тренирал за тази юнашка постъпка от 44 години. 

„Когато бях на 12,  чех една история за дървосекач, който можел да вдигне 120 кг трупи с един пръст. Исках и аз да мога така“, сподели китаецът.

„Всеки ден използвах средния си пръст, за да пренасям разни неща с него, и постепенно увеличавах тежестта“, обясни как е постигнал върховата си форма рекордьорът.

Китай очевидно е родина на доста хора със странни таланти.

Наскоро друг китаец стана известен със способността си да пляска толкова силно с ръце, че докарва звук със сила 107 децибела – малко по-малко от този на излитащ хеликоптер.

Категория: Други
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове: 0

Тя е от Русе, казва се Надежда Иванова и е на 25. Нейната фотография е избрана измежду хилядите, които пристигнаха през последните дни на сайта erekcia.com.

Инициативата е част от кампанията „Пламък за секс“, която има за цел да разкрие пред българския мъж различни нови методи за подобряване на климата в леглото.

Лица на кампанията бяха фолк фурията Камелия и сексапилната водеща на "Секс игри, ах", Дияна Любенова. Помагаха им известни сексолози и психолози.

На култово място в столицата – на Попа, беше поставен брояч, който да отчете колко са сексуално задоволените граждани. Засега бройката е 14 200 човека. Устройството ще остане на пъпа на София до края на годината, за да напомня за различни начини за лечение и решаване на сексуалните проблеми.

Освен че взе скромната награда от 100 лв, миската от Русе заслужи правото да нулира брояча и да се изкаже по някои важни за мъжкото съсловие въпроси. Тя сподели, че никой не трябва да се притеснява, ако има проблем с ерекцията, нито пък да се ограничава – добре е да се експериментира.

Според Надежда е крайно време българките да се вземат в ръце и да не бъдат само добри майки и домакини, а и всеотдайни партньорки в леглото.

Блондинката споделя и, че обича да експериментира, въпреки предпочитанията си към сериозните и дълги връзки. Как се съчетават двете – не става много ясно.


Категория: Тя и той
Прочетен: 789 Коментари: 0 Гласове: 0

Американската космическа агенция /НАСА/ бе разтърсена от грандиозен скандал, съобщи Асошиейтед прес.

В агенцията постъпи информация, че астронавтите се наливат с алкохол преди да излетят на мисия.

Друго скандално разкритие било това, че работник умишлено повредил компютър, който трябвало да бъде доставен на Международната космическа станция.

Това е поредният случай, който разтърсва НАСА тази година, след като през февруари жена-астронавт бе арестувана за нападение над своя противничка в любовен триъгълник.

„Това ще раздруса света, сигурен съм“, обяви емоционално пенсионираният шеф на агенцията Сиймор Химел. „Ще се стигне до изслушвания и в Конгреса“, прогнозира той. 
 
Изданието Week & Space Technology публикува новините в уебсайта си.

В тях то твърди, че разследваща комисия е установила два случая, в които астронавти са били допускани да летят, въпреки че колегите им предупреждавали, че те са смъртоносно пияни.

Според комисията е имало „тежка злоупотреба с алкохол“ преди излитането.

Официален представител на НАСА каза, че информацията съдържа подробности, които засега не могат да бъдат удостоверени. От изданието, публикувало шокиращата новина, не казват кога се е случил инцидентът и дали в него участват пилоти или други членове на екипа.

Шефът на отдела по управление на космически операции Бил Герстенмайер сподели, че никога не е виждал пиян астронавт преди полет.

Той обаче потвърди, че служител на фирма-подизпълнител на НАСА е отрязал кабелите на компютър, който трябвало да бъде натоварен на совалката Ендевър.

Засега не са ясни мотивите за тази постъпка, а по думите на Герстенмайер, от агенцията се надяват да възстановят машината навреме за излитането следващия месец
Категория: Други
Прочетен: 605 Коментари: 0 Гласове: 0
Новата перла на Барселона Тиери Анри реализира дузпа и донесе неочаквано измъчената победа на своите срещу Дънди Юнайтед в контрола - част от предсезонната подготовка на каталунците в Шотландия.
Категория: Спорт
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове: 0
Новата перла на Барселона Тиери Анри реализира дузпа и донесе неочаквано измъчената победа на своите срещу Дънди Юнайтед в контрола - част от предсезонната подготовка на каталунците в Шотландия.
Категория: Спорт
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове: 0

"Имам най-желания за всеки мениджър проблем - петима нападатели от световна класа, сред които за всеки мач трябва да избирам кои двама да играят" - заяви наставникът на Ливърпул Рафа Бенитес.

"Разполагам с много варианти и мога да се нагодя към отбраната на всеки съперник. Важното е обаче футболистите ми да се научат да си партнират в атака" - допълни испанецът.

"Ако искам да играя с центрирания - пускам Крауч или Воронин. Освен това мога да сменя тактиката в нападение по време на мача" - завърши Рафа Бенитес.

Категория: Спорт
Прочетен: 740 Коментари: 1 Гласове: 0

Селта на Христо Стоичков привлече защитника на Расинг Сантандер Рубен Гонсалес Роча, съобщи "Туто Меркато".

25-годишният бранител изигра 33 двубоя за Расинг миналия сезон, вкара два гола и веднъж получи червен картон.

Категория: Спорт
Прочетен: 510 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: cesekar
Категория: Спорт
Прочетен: 43339
Постинги: 31
Коментари: 13
Гласове: 41
Архив